Vankkaa osaamista taloyhtiöiden parhaaksi

Palveluillamme taloyhtiön arki pysyy raiteillaan ja korjaus- ja kehittämishankkeet hanskassa. Toimimme Tampereella ja lähialueiden kunnissa. Isännöitsijämme työskentelevät asunto- ja kiinteistöyhtiöiden parhaaksi lakiin perustuvien tehtävien mukaisesti.

Hallinnollinen isännöitsijä on taloyhtiön operatiivinen johtaja. Hän valmistelee asioita hallituksen ja yhtiökokouksen päätettäviksi ja toteuttaa päätökset. Isännöitsijä tekee taloyhtiössä yhteistyötä kaikkien kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös kiinteistöalaa koskevan lainsäädännön ja määräysten seuraaminen ja niissä tapahtuneiden muutosten vieminen taloyhtiön toimintaan.

Teknistä isännöintiä ja taloyhtiön taloudenpitoa

Tekniset isännöitsijämme ovat kiinteistöjen ylläpidon teknisiä asiantuntijoita. He vastaavat remonttien ja osakasmuutostöiden organisoinnista ja valvonnasta. Isoissa korjaushankkeissa he ovat taloyhtiön edunvalvojia.

Taloushallinnon ja kirjanpidon tarkkuutta vaativa työ ei useinkaan näy ulospäin. Sillä pidetään taloyhtiön pyörät pyörimässä ja korjaushankkeiden kulut ja talous hallinnassa.

Asiakaspalvelun kiinteistösihteerit varaavat saunavuorot ja pysäköintipaikat ja osaavat vastata lukemattomiin asumista koskeviin kysymyksiin. Tavoitteena on palvella asiakasta siten, että yhdellä kontaktilla hoituu monta asiaa.

Myös vuokrauskohteita

Laillistetun vuokravälittäjän pätevyydellä välitämme myös vuokra-asuntoja ja toimitiloja.

Monta hyvää syytä kirjautua huoneistotieto.fi-palveluun

Joko olet tehnyt tuttavuutta huoneistotieto.fi-palvelun kanssa? Se on kanava, jonka avulla osakas viestii isännöintitoimistonsa kanssa ja hallinnoi omia asumisen ja omistamisen tietojaan.

Tällä hetkellä palvelu tarjoaa Isännöinti Ilkka Saarisen asiakkaille mahdollisuuden päivittää omia yhteystietojaan sekä seurata vastikesuorituksiaan ja yhtiölainansa määrää. Portaaliin on myös talletettu asiakirjoja ja sieltä löytyy sähköinen ilmoitustaulu. Osakas saa ilmoituksen tiedotteesta saman tien kun se julkaistaan portaalissa.

Palvelussa voi jatkossa myös ilmoittaa huoneistoremontista ja seurata ilmoituksensa käsittelyn etenemistä.

Huoneistotieto.fi sujuvoittaa hallitustyöskentelyä. Palvelussa voidaan julkaista taloyhtiön asiakirjoja, muun muassa kokouspöytäkirjoja, kirjanpitoa ja tositetietoa. Hallituksen käyttöoikeus ja asiakirjanäkymä portaalissa on suurempi kuin osakkaan.

Huoneistotieto.fi-palvelu kannattaa ottaa käyttöön heti. Palvelua voi käyttää niin työasemalta kuin mobiililaittein. Maksuton mobiilisovellus ladataan AppStoresta tai Google Play Kaupasta. Hakusana on huoneistotieto.

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, ota meihin yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne palveleva kokonaisuus.

Ota yhteyttä