Putkiremonttiamme johdettiin jämäkästi

– Päätimme muutama vuosi sitten siirtää taloyhtiömme isännöinnin ammattilaiselle, koska meille oli tulossa putkiremontti, kertoo Asunto Oy Satoseijan hallituksen puheenjohtaja Markku Marttila.

Asunto Oy Satoseijassa asukas oli vastannut isännöinnistä yli 30 vuoden ajan, mutta putkiremonttia hän ei ymmärrettävistä syistä halunnut enää johdettavakseen. Luvassa oli mittava saneeraus, sillä talossa on 64 asuntoa, kolme rappua ja kahdeksan kerrosta.

Isännöinti Ilkka Saarisen tarjous osui nappiin ja yhteistyö aloitettiin.

– Isännöitsijä otti ohjat heti käsiinsä ja vei hankkeen kokemuksella läpi valmistelusta ja suunnittelusta lähtien. Hän seisoi koko ajan taloyhtiön puolella ja seurasi, että hommat tehtiin niin kuin urakoitsijan kanssa oli paperilla sovittu. Homma sujui ja aikataulussa pysyttiin, Marttila kertoo.

Linjasaneerauksessa talon vesi- ja viemäriputket sekä sähköt uusittiin. Lisäksi asennettiin poistoilman lämmön talteenotto ja porrashuoneet varustettiin liiketunnistimilla toimivilla led-valoilla.

Isännöitsijä hankki lisätietoa hallitukselle, joka oli kiinnostunut lämmön talteenotosta.

– Hän järjesti tutustumisvierailun kohteeseen, jossa se oli toteutettu. Saimme ensikäden tietoa päätöksen pohjaksi.

Remontin jälkeen palvelu on jatkunut laadukkaana.

– Kokouksiin on mukava tulla, sillä valmistelutyöt on aina tehty hyvin ja asiat ovat ojennuksessa. Minä ja koko hallitus olemme tykästyneet Saarisen toimintatapaan. Se on jämäkkää. Jos jotain sovitaan, se pidetään.

– Yhteyden saamisessa ei ole ollut ongelmia. Laitan yleensä viestin, jos minulla on asiaa, ja yhteydenotto tulee saman tien. Eikä asioiden sujuminen ole yhdestä henkilöstä kiinni. Kaikki he ovat osaavia ammattilaisia. Luottamuksemme toimistoon on suuri, Marttila sanoo.

29.10.2020
Simo Kivisellä on selkeä näkemys hyvän isännöitsijän tunnuspiirteistä: hänellä on kyky kuunnella, tehdä päätöksiä ja viestiä ymmärrettävällä tavalla.
2.5.2019
Isännöinti Ilkka Saarinen vastasi ripeästi taloyhtiömme yllättävään palvelutarpeeseen, kertoo As Oy Tampereen Järvensivun Kuikan hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.
18.1.2019
Tekninen pätevyys painottui Tekstiilitalon isännöinnin kilpailutuksessa, koska kiinteistössä toimii kaksi hammaslääkärin vastaanottoa.