Kiinteistö-Oy Satakunnankatu 19-21

Arvostamme talotekniikan hyvää osaamista

Tekninen pätevyys painottui Tekstiilitalon isännöinnin kilpailutuksssa, koska kiinteistössä toimii kaksi hammaslääkärin vastaanottoa.

Tekstiiliteollisuuden rakennuttama ja aiemmin omistama talo Satakunnankatu 19–21:ssä henkii Tampereen teollista historiaa. Tekstiilitalon isännöinti on ollut Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:llä vuodesta 2004 lähtien.

– Tekninen toimintavarmuus ja häiriöttömyys ovat meille erittäin tärkeä asia, sillä liikesiivessä toimii muun muassa kaksi hammaslääkärin vastaanottoa, kertoo Kiinteistö-Oy Satakunnankatu 19‒21:n hallituksen puheenjohtaja, varatuomari Orvo Laine.

Tarjoajien tekniseen pätevyyteen suunnattiin huomiota jo isännöintitoimistoja kilpailutettaessa.

– Hallituksella oli ennakkotietoa Saarisen tavasta toimia. Maine oli hyvä, ja koska katsoimme kokonaisuutta, sillä oli erityistä painoarvoa valintapäätöstä tehtäessä.

– Talotekniikan hallinnan lisäksi arvostamme materiaali- ja rakennusteknistä asiantuntemusta. Tässäkin Saarisen isännöintitoimisto täyttää vaatimuksemme. Toimisto hoitaa ammattimaisesti myös talon talous- ja hallintotehtävät, sopimukset ja erilaiset juoksevat asiat niin kaupungin kuin eri palveluntuottajienkin kanssa, Orvo Laine summaa.

29.10.2020
Simo Kivisellä on selkeä näkemys hyvän isännöitsijän tunnuspiirteistä: hänellä on kyky kuunnella, tehdä päätöksiä ja viestiä ymmärrettävällä tavalla.
14.10.2020
Asunto Oy Kauppakatu 14 on hyvässä hoidossa. Isännöinti Ilkka Saarinen on ollut monissa remonteissa taloyhtiön edunvalvojana.
7.10.2020
– Päätimme muutama vuosi sitten siirtää taloyhtiömme isännöinnin ammattilaiselle, koska meille oli tulossa putkiremontti, kertoo Asunto Oy Satoseijan hallituksen puheenjohtaja Markku Marttila.
2.5.2019

Asunto Oy Tampereen Järvensivun Kuikka

Lue lisää