Kiinteistö-Oy Satakunnankatu 19-21

Arvostamme talotekniikan hyvää osaamista

Tekninen pätevyys painottui Tekstiilitalon isännöinnin kilpailutuksssa, koska kiinteistössä toimii kaksi hammaslääkärin vastaanottoa.

Tekstiiliteollisuuden rakennuttama ja aiemmin omistama talo Satakunnankatu 19–21:ssä henkii Tampereen teollista historiaa. Tekstiilitalon isännöinti on ollut Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:llä vuodesta 2004 lähtien.

– Tekninen toimintavarmuus ja häiriöttömyys ovat meille erittäin tärkeä asia, sillä liikesiivessä toimii muun muassa kaksi hammaslääkärin vastaanottoa, kertoo Kiinteistö-Oy Satakunnankatu 19‒21:n hallituksen puheenjohtaja, varatuomari Orvo Laine.

Tarjoajien tekniseen pätevyyteen suunnattiin huomiota jo isännöintitoimistoja kilpailutettaessa.

– Hallituksella oli ennakkotietoa Saarisen tavasta toimia. Maine oli hyvä, ja koska katsoimme kokonaisuutta, sillä oli erityistä painoarvoa valintapäätöstä tehtäessä.

– Talotekniikan hallinnan lisäksi arvostamme materiaali- ja rakennusteknistä asiantuntemusta. Tässäkin Saarisen isännöintitoimisto täyttää vaatimuksemme. Toimisto hoitaa ammattimaisesti myös talon talous- ja hallintotehtävät, sopimukset ja erilaiset juoksevat asiat niin kaupungin kuin eri palveluntuottajienkin kanssa, Orvo Laine summaa.

29.10.2020
Simo Kivisellä on selkeä näkemys hyvän isännöitsijän tunnuspiirteistä: hänellä on kyky kuunnella, tehdä päätöksiä ja viestiä ymmärrettävällä tavalla.
7.10.2020
– Päätimme muutama vuosi sitten siirtää taloyhtiömme isännöinnin ammattilaiselle, koska meille oli tulossa putkiremontti, kertoo Asunto Oy Satoseijan hallituksen puheenjohtaja Markku Marttila.
2.5.2019
Isännöinti Ilkka Saarinen vastasi ripeästi taloyhtiömme yllättävään palvelutarpeeseen, kertoo As Oy Tampereen Järvensivun Kuikan hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.