Keuruun osuuspankki

Keuruun Osuuspankilla on Tampereella huomattava kiinteistöomaisuus liikehuoneistoissa. Melkein kaikissa kohteissa isännöinti on luotettu Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle.

Isännöitsijä Ilkka Saariseen Keuruun Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Ristiniemi tutustui pankin tultua ostoksille Tampereelle. Saarinen isännöi pankin ostamaa kohdetta, ja hänen ammattimainen otteensa vakuutti.

Kiinteistöyhtiöiden hallituksissa suosittelin aina Saarista, kun tuli tarve vaihtaa isännöitsijää. Sanoin rehellisesti, että täydellisesti en voi taata, mutta itse olen ollut tyytyväinen. Eikä ole tarvinnut pettyä, Ristiniemi kertoo.

Keuruun Osuuspankki omistaa Kauppakatu 14 historiallisesta Tampereen Säästöpankin kiinteistöstä pankin toimitilat sekä useita liikehuoneistoja. Talossa tehtiin vuosina 2009–2010 putkistosaneeraus, joka tarjosi niin isännöitsijälle kuin saneerauksen toteuttaneille kovan haasteen.

– Saarisella homma pysyi hyvin hanskassa. Tämä projekti todisti, miten tärkeää on, että isännöitsijä tuntee ammattilaisia eri aloilta ja hänellä on käytössään todellisten osaajien verkosto, Ristiniemi sanoo.

Ristiniemen mukaan Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on hyvä esimerkki aikaansa seuraavasta ammattilaisesta. Henkilöstöllä on käytössään modernit työmenetelmät ja -välineet. Esimerkiksi kaikki kiinteistöä koskevat dokumentit viedään sähköiseen arkistoon.

– Tämä auttaa osakasta ja sijoittajaa pysymään ajan tasalla ja lisää myös kokousten sujuvuutta. Päätöksenteossa voimme nojautua tosiasioihin, sillä kaikki tarvittava taustatieto löytyy nopeasti, Ristiniemi sanoo.

29.10.2020
Simo Kivisellä on selkeä näkemys hyvän isännöitsijän tunnuspiirteistä: hänellä on kyky kuunnella, tehdä päätöksiä ja viestiä ymmärrettävällä tavalla.
14.10.2020
Asunto Oy Kauppakatu 14 on hyvässä hoidossa. Isännöinti Ilkka Saarinen on ollut monissa remonteissa taloyhtiön edunvalvojana.
7.10.2020
– Päätimme muutama vuosi sitten siirtää taloyhtiömme isännöinnin ammattilaiselle, koska meille oli tulossa putkiremontti, kertoo Asunto Oy Satoseijan hallituksen puheenjohtaja Markku Marttila.
2.5.2019

Asunto Oy Tampereen Järvensivun Kuikka

Lue lisää
6.3.2019

Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva, Tampere

Lue lisää
18.1.2019

Kiinteistö-Oy Satakunnankatu 19-21

Lue lisää