Keuruun osuuspankki

Keuruun Osuuspankilla on Tampereella huomattava kiinteistöomaisuus liikehuoneistoissa. Melkein kaikissa kohteissa isännöinti on luotettu Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle.

Isännöitsijä Ilkka Saariseen Keuruun Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Ristiniemi tutustui pankin tultua ostoksille Tampereelle. Saarinen isännöi pankin ostamaa kohdetta, ja hänen ammattimainen otteensa vakuutti.

Kiinteistöyhtiöiden hallituksissa suosittelin aina Saarista, kun tuli tarve vaihtaa isännöitsijää. Sanoin rehellisesti, että täydellisesti en voi taata, mutta itse olen ollut tyytyväinen. Eikä ole tarvinnut pettyä, Ristiniemi kertoo.

Keuruun Osuuspankki omistaa Kauppakatu 14 historiallisesta Tampereen Säästöpankin kiinteistöstä pankin toimitilat sekä useita liikehuoneistoja. Talossa tehtiin vuosina 2009–2010 putkistosaneeraus, joka tarjosi niin isännöitsijälle kuin saneerauksen toteuttaneille kovan haasteen.

– Saarisella homma pysyi hyvin hanskassa. Tämä projekti todisti, miten tärkeää on, että isännöitsijä tuntee ammattilaisia eri aloilta ja hänellä on käytössään todellisten osaajien verkosto, Ristiniemi sanoo.

Ristiniemen mukaan Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on hyvä esimerkki aikaansa seuraavasta ammattilaisesta. Henkilöstöllä on käytössään modernit työmenetelmät ja -välineet. Esimerkiksi kaikki kiinteistöä koskevat dokumentit viedään sähköiseen arkistoon.

– Tämä auttaa osakasta ja sijoittajaa pysymään ajan tasalla ja lisää myös kokousten sujuvuutta. Päätöksenteossa voimme nojautua tosiasioihin, sillä kaikki tarvittava taustatieto löytyy nopeasti, Ristiniemi sanoo.

2.5.2019
Isännöinti Ilkka Saarinen vastasi ripeästi taloyhtiömme yllättävään palvelutarpeeseen, kertoo As Oy Tampereen Järvensivun Kuikan hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.
6.3.2019
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva keskittää Tampereella kaikkien asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnin Ilkka Saariselle. Päätös keskittämisestä tehtiin jo vuosia sitten.
18.1.2019
Tekninen pätevyys painottui Tekstiilitalon isännöinnin kilpailutuksessa, koska kiinteistössä toimii kaksi hammaslääkärin vastaanottoa.
22.10.2018
Isännöitsijä tarvitsee ison sydämen ja avaran mielen hoitaessaan Taiteilijatalon asioita, naurahtaa Ateljeetalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kuvataiteilija Ilkka Väätti.