Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva, Tampere

Isännöintipalvelujen keskittäminen kannattaa

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva keskittää Tampereella kaikkien asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnin Ilkka Saariselle. Päätös keskittämisestä tehtiin jo vuosia sitten.

– Kiinteistönhoito ei ole Turvan ydinliiketoimintaa, ja siksi annoimme sen luotettavan kumppanimme käsiin. Päätöstä ohjasi tyytyväisyys Saarisen isännöintitoimiston osaamiseen ja toimintatapaan. Isännöinnin keskittäminen sujuvoittaa myös omaa työtäni, sillä olemme antaneet isännöitsijälle laajat valtuudet toimia tehtävässään. Mielestäni hallituksen ei kuulu ohjata liikaa ammattilaisen käytännön työskentelyä, taloudesta vastaava johtaja Timo Laukas kertoo.

‒ Saarinen vie itsenäisesti läpi esimerkiksi korjaushankkeet, ja tähän remonttien keskitettyyn hallinnointiin olemme olleet erityisen tyytyväisiä.

– Kasvollinen, ihmisläheinen toimintatapa miellyttää. Arvostamme myös sitä, että Saarisella painotetaan asiakastyytyväisyyttä. Hyvä asiakaspalvelu on keskeinen arvo myös Turvassa, Laukas sanoo.

Muita asiakastarinoita

2.5.2019
Isännöinti Ilkka Saarinen vastasi ripeästi taloyhtiömme yllättävään palvelutarpeeseen, kertoo As Oy Tampereen Järvensivun Kuikan hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.
6.3.2019
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva keskittää Tampereella kaikkien asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnin Ilkka Saariselle. Päätös keskittämisestä tehtiin jo vuosia sitten.
18.1.2019
Tekninen pätevyys painottui Tekstiilitalon isännöinnin kilpailutuksessa, koska kiinteistössä toimii kaksi hammaslääkärin vastaanottoa.
22.10.2018
Isännöitsijä tarvitsee ison sydämen ja avaran mielen hoitaessaan Taiteilijatalon asioita, naurahtaa Ateljeetalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kuvataiteilija Ilkka Väätti.