Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva, Tampere

Isännöintipalvelujen keskittäminen kannattaa

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva keskittää Tampereella kaikkien asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnin Ilkka Saariselle. Päätös keskittämisestä tehtiin jo vuosia sitten.

– Kiinteistönhoito ei ole Turvan ydinliiketoimintaa, ja siksi annoimme sen luotettavan kumppanimme käsiin. Päätöstä ohjasi tyytyväisyys Saarisen isännöintitoimiston osaamiseen ja toimintatapaan. Isännöinnin keskittäminen sujuvoittaa myös omaa työtäni, sillä olemme antaneet isännöitsijälle laajat valtuudet toimia tehtävässään. Mielestäni hallituksen ei kuulu ohjata liikaa ammattilaisen käytännön työskentelyä, taloudesta vastaava johtaja Timo Laukas kertoo.

‒ Saarinen vie itsenäisesti läpi esimerkiksi korjaushankkeet, ja tähän remonttien keskitettyyn hallinnointiin olemme olleet erityisen tyytyväisiä.

– Kasvollinen, ihmisläheinen toimintatapa miellyttää. Arvostamme myös sitä, että Saarisella painotetaan asiakastyytyväisyyttä. Hyvä asiakaspalvelu on keskeinen arvo myös Turvassa, Laukas sanoo.

29.10.2020
Simo Kivisellä on selkeä näkemys hyvän isännöitsijän tunnuspiirteistä: hänellä on kyky kuunnella, tehdä päätöksiä ja viestiä ymmärrettävällä tavalla.
14.10.2020
Asunto Oy Kauppakatu 14 on hyvässä hoidossa. Isännöinti Ilkka Saarinen on ollut monissa remonteissa taloyhtiön edunvalvojana.
7.10.2020
– Päätimme muutama vuosi sitten siirtää taloyhtiömme isännöinnin ammattilaiselle, koska meille oli tulossa putkiremontti, kertoo Asunto Oy Satoseijan hallituksen puheenjohtaja Markku Marttila.
2.5.2019

Asunto Oy Tampereen Järvensivun Kuikka

Lue lisää
18.1.2019

Kiinteistö-Oy Satakunnankatu 19-21

Lue lisää
22.10.2018

Ateljeetalo Oy

Lue lisää