Asunto Oy Tampereen Järvensivun Kuikka

Isännöinti reagoi avuntarpeeseen nopeasti

– Isännöinti Ilkka Saarinen vastasi ripeästi taloyhtiömme yllättävään palvelutarpeeseen, kertoo As Oy Tampereen Järvensivun Kuikan hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.

– Talossamme tapahtui jokin aika sitten murto. Isännöinti hoiti korjaukset nopeasti ja asian pois päiväjärjestyksestä. Hallinnollinen ja tekninen isännöinti toimivat tapauksessa hyvin yhteen.

Koskinen kertoo asuneensa aiemmin taloyhtiössä, jossa ei ollut ammatti-isännöitsijää.Osakkaat hoitivat yhtiötä omin neuvoin. Se työllisti ja välillä vaivasi huoli, oliko kaikki asiat osattu ottaa huomioon.

– Enää en halua käyttää energiaa ja omaa aikaani ihan pieniin asioihin. Isännöinti Ilkka Saarisella on kattavasti ammattilaisia, joille voimme uskoa tehtävien hoidon. Isännöinti hoiti esimerkiksi vakuutustemme vertailun meklarin avulla ja hallituksen tehtäväksi jäi vain sopivimman tarjouksen valinta.

Tampereen yliopistossa vakuutustieteen professorina työskentelevä Koskinen kuuluu Ilkka Saarisen perustamaan, asiakaspalvelua kehittävään neuvottelukuntaan.

– Haluan tuoda työskentelyyn omaa ja taloyhtiömme asiakaskokemusta, toisaalta annan sille riskienhallinnan ja vakuuttamisen asiantuntemusta. Ryhmän keskusteleva ote tuntuu hyvältä. Uskon, että tämä on isännöintitoimistolle hyödyllinen tapa kuunnella asiakkaitaan ja sidosryhmiään, Koskinen sanoo.

29.10.2020
Simo Kivisellä on selkeä näkemys hyvän isännöitsijän tunnuspiirteistä: hänellä on kyky kuunnella, tehdä päätöksiä ja viestiä ymmärrettävällä tavalla.
7.10.2020
– Päätimme muutama vuosi sitten siirtää taloyhtiömme isännöinnin ammattilaiselle, koska meille oli tulossa putkiremontti, kertoo Asunto Oy Satoseijan hallituksen puheenjohtaja Markku Marttila.
18.1.2019
Tekninen pätevyys painottui Tekstiilitalon isännöinnin kilpailutuksessa, koska kiinteistössä toimii kaksi hammaslääkärin vastaanottoa.