Uusia palveluja pihojen keväthuoltoon

Kevät saa katselemaan ympäristöä uusin silmin, ja yleensä talven jäljiltä paljastuukin yhtä jos toista kohennettavaa. Tänä keväänä olemme aloittaneet uutena palveluna parkkiruutumaalaukset taloyhtiöiden ja liikekeskusten pysäköintialueilla.

Parkkiruutujen maalauksella pysäköintialue saa selkeyttä ja ryhtiä. Maalauksessa käytämme tarkoitukseen kehitettyä lujaa spraymaalia ja maalauslaitetta, jossa on maalausleveyden säätömahdollisuus. Neljän pyörän ansiosta laite etenee vakaasti pitkiäkin linjoja maalattaessa.

Sopivin aika maalaukselle on pysäköintialueen pesun jälkeen. Ennen maalausta alue vielä harjataan irtoroskien ja pölyn poistamiseksi. Esivalmistelulla parannetaan maalaustulosta ja maalin pysymistä. Vanhoja, kuluneita viivoja ei poisteta, vaan ne vahvistetaan uudella maalilla. Tarvittaessa autopaikat voidaan kuitenkin mitata ja maalata pysäköintiruudut kokonaan uudelleen.

Kylmäasfaltti paikkaa pitävästi

Parkkialueen ja pihatien lähemmässä tarkastelussa voi paljastua myös erilaisia pinnoitevaurioita. Näihin on omat konstinsa: korjaamme halkeamat, kolot ja muut pienet vauriot nopeasti kylmäasfaltilla.

Kylmäasfalttimassa on valmis, helposti työstettävä paikkausmassa. Se tiivistetään paikattavaan kohtaan, jossa se alkaa välittömästi kovettua. Mitä lämpimämmässä massaa käytetään, sitä nopeampaa on kovettuminen. Oikein tehtynä paikkaus kestää kuten perinteisellä bitumilla tehty.

Sammalet veks turvallisesti

Meiltä voi tilata myös sammaleen poistoa pihasta sekä graffitien ja töhryjen poistoja.

Sammaleen poistossa käytämme turvallisia, biohajoavia tuotteita, joista ei ole vaaraa ympäristölle. Tuotteet on tarkoitettu nimenomaan pihakiveyksille ja ne poistavat myös sienirihmaston, joten tulos on pitkäaikaisempi verrattuna pelkkään harjapesuun. Liuoksen levityksen jälkeen käsiteltävä alue pestään painepesurilla ja irronnut sammalkasvusto ja roskat siivotaan pois.

Yleisten tilojen desinfiointia

Teemme taloyhtiöille yleisten tilojen desinfiointia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Ovenkahvat, hissi- ja valopainikkeet, porraskaiteet ja muut kosketeltavat pinnat käsitellään suihkutettavalla desinfiointiaineella, joka kuivuu nopeasti, eikä jätä tahmaista pintaa.

Pyydä tarjous palveluistamme