Uudet kasvot sujahtivat helposti työyhteisöön

Tiimissämme syksyn aikana aloittaneet Katriina Kilpinen, Sofia Kärkkäinen ja Minna Joutsi hakivat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Sellaisia heille on ollut myös tarjolla.

Isännöitsijä Katriina Kilpinen on aiemmin toiminut isännöinnin lisäksi myös taloushallinnon- ja esimiestehtävissä.

– Tässä työpaikassa kiinnostukseni herätti etenkin yrityksen pitkälle prosessoidut ja asiakaslähtöiset toimintatavat. Täällä myös panostetaan henkilökunnan osaamiseen ja viihtymiseen. Sain tehtäviini todella hyvän perehdytyksen ja on ollut hieno huomata, että apua saa aina yli osastorajojen, Katriina sanoo.

Hän toimii hallinnollisena isännöitsijänä, jossa tehtävään kuuluu muun muassa taloyhtiöiden tarvitsemien palveluiden hankkimista, asiakaspalvelua ja usean asiantuntijan työn koordinointia. Tehtävässä tarvitaan sekä lainsäädännöllistä osaamista että talouden hallintaa.

– Parasta työssä on vuorovaikutus sekä asiakkaiden että sidosryhmien kanssa. Koko ajan myös oppii uutta, kun ala kehittyy ja muuttuu, Katariina sanoo.

Vapaa-aikansa Katariina kuluttaa pääasiassa liikunnan ja ulkoilun parissa. Alkuvuodesta perheeseen kotiutunut Border Collien pentu sekä ratsastaminen vievät myös oman aikansa.

”Monipuolisuus ja rutiinit kiehtoivat”

Kirjanpitäjä Sofia Kärkkäisen työhistoria ei ole vielä pitkä, sillä hän valmistui opinnoistaan vuonna 2019.

– Iisoy vaikutti sopivan kokoiselta yritykseltä ja tehtäväkuvaus oli monipuolinen. Nämä asiat ovatkin osoittautuneet todeksi, Sofia hymyilee.

Kirjanpitäjän toimenkuvaan kuuluu muun muassa kuukausittaista kirjanpitoa, tilinpäätösten laadintaa, reskontraa ja monia muita taloushallinnon tehtäviä.

– Työn monipuolisuus on kiehtovaa, varsinkin kun toisaalta kuukausittain toistuvat tehtävät muodostavat työhön myös selkeän rutiinin.

Sofia kiittelee saamaansa vastaanottoa.

– Uudet työntekijät on otettu todella hyvin mukaan työyhteisöön. Sen ansiosta meidän on ollut helppo sopeutua nopeasti osaksi porukkaa, Sofia sanoo.

Työn ulkopuolella Sofia viettää vapaa-aikaansa pääasiassa lasten ja puolison kanssa. Harrastuksiin kuuluvat myös valokuvaus, ruuanlaitto ja leipominen.

”Hankalatkin jutut selviävät”

Kiinteistösihteeri Minna Joutsilla on kiinteistöalalta jo yli 14 vuoden kokemus. Tähän asti hän on toiminut pääasiassa huoltoyhtiöiden asiakaspalvelutehtävissä, mutta viime vuosina painopiste on siirtynyt entistä enemmän isännöinnin puolelle.

– Ennen kiinteistöalaa toimin monilla eri toimialoilla – tehtaissa, kahvilassa, postinjakajana, haastattelijana – joten minulla on aika monipuolisesti kokemusta erilaisista työympäristöistä, Minna sanoo.

– Tässä tehtävässä tuntuivat yhdistyvän kaikki ne asiat, joita olen ajatellut työltä haluavani. Halusin myös hieman pienempään yritykseen. On helppoa, kun kaikki on tässä saman katon alla.

Minnan käsien kautta kulkee muun muassa isännöitsijäntodistuksiin ja osakasmuutoksiin liittyviä asioita, mutta asioiden kirjo on kattava ja tehtävään kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua – niin toimistolla kuin eri palvelukanavissakin.

– Iisoylla on aivan mahtava työporukka, jonka kanssa hankalatkin asiat selviävät. Vastaanotto on ollut ihan huippuluokkaa. Siitä täytyy antaa iso kiitos kaikille työkavereille.

Minnan vapaa-ajasta ison osan vie Ilves, jonka perässä hän kulkee 10-vuotiaan tyttärensä kanssa kesät talvet ympäri Suomea. Vaihtelevalla tahdilla mukaan mahtuu myös käyntejä lenkillä ja kuntosalilla.