Toimintojen yhdistäminen etenee, yhteystiedot muuttuvat

Kiinteistöneuvos Ilkka Saarinen myi tammikuussa omistuksensa Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:stä Kiinteistötahkola-konsernille. AIEMPI UUTINEN

Taloyhtiöiden ja hallitusten suuntaan toiminta on kaupan jälkeen jatkunut käytännössä entiseen tapaan, mutta sisäisesti taustalla on valmisteltu toimintojen yhdistämistä. Kuukausia jatkuneessa työssä ollaan nyt vaiheessa, jossa muutokset alkavat näkyä myös ulospäin.

Ensimmäiset muutokset tapahtuvat ensi viikon maanantaina, 11. syyskuuta. Tuolloin henkilöstö ottaa käyttöön uudet sähköpostiosoitteet, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi@kiinteistotahkola.fi. Myös iisoy-loppuiset osoitteet toimivat toistaiseksi, mutta tiedonkulun varmistamiseksi tallennettuihin yhteystietoihin kannattaa jo nyt vaihtaa uusi osoite. Vanhojen sähköpostien toiminta lakkaa syksyn aikana.

Henkilöstön puhelinnumerot vaihtuvat niin ikään syksyn aikana. Tästä muutoksesta tiedotetaan vielä erikseen, kun se on ajankohtainen.

Sähköiset palvelut Premis-järjestelmään

Muutoksia on luvassa myös käytössä oleviin sähköisiin palveluihin.

– Asiakasyhtiöt siirretään Kiinteistötahkolan kehittämään Premis-järjestelmään portaittain syksyn aikana. Taloyhtiöiden hallituksille, asukkaille ja osakkaille avataan pääsy portaaliin, josta löytyvät taloyhtiön ajankohtaiset tiedot sekä sähköiset palvelut. Kirjautumistunnuksista tiedotetaan asianosaisille sitä mukaa, kun yhtiökohtainen siirron aikataulu on selvillä, kertoo Hervannan toimistoa kesäkuusta vetänyt varatoimitusjohtaja Lasse Mällinen (kuva alla).

Taloyhtiöiden hallitusjäsenille järjestetään Premis-järjestelmän käyttöä opastavia webinaareja. Niiden ajankohdista tiedotetaan tarkemmin aikataulujen varmistuttua.

Asiakaspalvelun toimipiste Hervannassa jatkaa Insinöörinkatu 40:ssä entiseen tapaan tutulla, positiivisella ja palvelevalla otteellaan. Hervannan toimiston lisäksi Kiinteistötahkolalla on Tampereella toimipiste myös Nekalassa, Kuokkamaantie 4:ssä. Kiinteistötahkola on toiminut Tampereella vuodesta 2010. Tampereen toimistoissa työskentelee yhteensä 65 kiinteistöalan ammattilaista.

Hervannan toimistosta vastaa isännöitsijä, varatoimitusjohtaja Lasse Mällinen (DI, IAT, LVV). Hän on ollut Kiinteistötahkolan palveluksessa vuodesta 2009 erilaisilla toimenkuvilla.

Tampereen toimistojen kokonaisuus on Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy:n toimitusjohtajan, isännöitsijä Samuli Sandbergin (tradenomi, IAT) vastuulla. Samuli on työskennellyt konsernissa vuodesta 2003 alkaen.

– Vaikka muutoksia on jonkin verran luvassa, asiakasyhtiöiden asioista pidetään hyvää huolta kuten ennenkin. Hetkellisesti tietojen siirto ja päivitys voivat vaikuttaa asiakkaiden käytettävissä oleviin palveluihin ja niiden ajantasaisuuteen, mutta toimintojen yhdistämisestä aiheutuvat mahdolliset haitat pyritään minimoimaan. Henkilöstömme myös auttaa ja opastaa tarvittaessa uusien toimintamallien käyttöönotossa, Lasse Mällinen toteaa.

– Tietojen siirrossa noudatetaan tiukkoja tietoturvallisuusohjeita, joten taloyhtiöiden ja osakkaiden tiedot ovat kaiken aikaa turvassa ja varmistettuna.