Kolme uutta työntekijää liittyi tiimiin

Saimme hiljattain joukkoomme kolme uutta työtoveria. Jonna Ahola aloitti kiinteistösihteerin tehtävässä, ja Minna-Liisa Mankkinen sekä Varje Kiveste tulivat vahvistamaan kirjanpitäjien tiimiä.

Kiinteistösihteerin tehtävässä aloittanut Jonna on taustaltaan toimisto- ja talouspalveluiden merkonomi, ja hän on työskennellyt kiinteistöalalla kolme vuotta. Hänen vastuulleen kuuluu monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten autopaikkojen ja saunavuorojen varaamista, isännöitsijätodistusten toimittamista sekä osakerekisteröintiä.

– Pidän asiakaspalvelusta ja työn monipuolisuudesta. Mikään päivä ei ole samanlainen ja aina oppii uutta. Haastetta tuo se, että koko ajan on monta asiaa työn alla, Jonna kertoo.

Ensivaikutelma uudesta työpaikasta on Jonnan mukaan hyvä. Parasta ovat olleet mukavat työtoverit, hyvä työyhteisö sekä tietysti kivat asiakkaat.

Kirjanpitäjäkokemusta Virosta

Virossa syntynyt Varje muutti Suomeen kymmenen vuotta sitten. Hän asui pitkään Vaasassa ja suoritti siellä merkonomitutkinnon. Kirjanpitäjän työstä Varjella on kuitenkin jo pitkä kokemus, sillä hän työskenteli alalla jo Virossa asuessaan.

– Ensimmäisestä hetkestä lähtien olen tuntenut, että minut on hyväksytty ihanan perheen jäseneksi. En olisi voinut odottaa niin ystävällistä ja avuliasta perhettä, Varje kertoo ensimmäisistä viikoistaan Iisoylla.

Vapaa-ajalla Varjelle on tärkeintä pitää yhteyttä lasten ja lastenlasten kanssa. Lisäksi hän nauttii luonnossa liikkumisesta.

Vaihtelevat työtehtävät viehättävät

Toinen uusi kirjanpitäjämme Minna-Liisa on yhtä lailla tyytyväinen lämpimään vastaanottoon uudessa työpaikassa.

– Koen, että minut on otettu hyvin vastaan ja olen osa työyhteisöä. Olen saanut tarvittaessa apua ja ohjausta työhön liittyvissä kysymyksissä, Minna-Liisa kertoo.

Minna-Liisa on koulutustaustaltaan kauppatieteiden maisteri, ja hän on työskennellyt aikaisemmin erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Kirjanpitäjän työssä hän nauttii erityisesti vaihtelevista ja monipuolisista tehtävistä.

Liikunta kuuluu oleellisesti Minna-Liisan vapaa-aikaan. Monipuolisen liikuntaharrastuksen lisäksi hän osallistuu urheiluseurojen talkootehtäviin.