Kiinteistöille matkataan nyt sähkön voimalla

Iisoyn uudet ladattavat täyssähköautot ovat ilmestyneet katukuvaan. Volkswagen e-up! -mallin pakettiautoversio Cargo on kustannustehokas. Sähkömoottorin toimintamatka on parhaimmillaan jopa 260 kilometriä yhdellä latauksella, joten merkittävä osa henkilöstömme siirtymistä pystytään jatkossa tekemään sähköllä.

– Yrityksemme auditoinnissa on määriteltynä ympäristövastuu- ja ekologisuusnäkökulma. Sähköautojen käyttöön siirtyminen on osa tätä prosessia. Lisäksi sähköauto soveltuu hyvin meille tyypillisiin ajoihin. Matkat ovat useimmiten lyhyitä ja niitä on paljon, sanoo varatoimitusjohtaja Petri Setälä autohankinnoista.

Uudet autot ovat pääosin teknisten isännöitsijöiden käytössä kiinteistökäynneillä. Myös hallinnolliset isännöitsijät pääsevät kuitenkin nauttimaan sähköauton ajonautinnosta kokous- ja muilla matkoillaan.

e-up! Cargo on esi-isänsä mukaisesti ketterä, mutta samaan aikaan myös vakaa ja hyvä ajettava. Teknisten isännöitsijöiden tarvitsemat varusteet ja tarvikkeet matkaavat hyvin mukana helposti käytettävässä tavaratilassa.