Huoneistotieto.fi-palvelun käyttäjiä lähes 2500

Taloyhtiöiden viralliseen viestintään sopivat erilaiset taloyhtiösivut. Me olemme tarjonneet asiakkaillemme jo vuosien ajan huoneistotieto.fi-palvelun. Uusimman tiedon mukaan sillä on lähes 2500 rekisteröitynyttä käyttäjää. Määrä on kasvanut viime vuodet hyvää vauhtia, mikä ei ole ihme, sillä palvelukanava koetaan hyödylliseksi ja helpoksi käyttää.

Huoneistotieto.fi on tarkoitettu osakkaille ja hallituksen jäsenille. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla palvelu edellyttää vahvaa tunnistautumista, minkä jälkeen luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana.

Palvelussa näkyvät yhteys- ja muut henkilötiedot ovat peräisin isännöinnin tietojärjestelmistä. Ne kannattaa tarkastaa. Samalla kannattaa ilmoittaa sähköpostiosoite, johon haluaa taloyhtiön tiedotteet. Yhtiökokouskutsun toimitus sähköpostitse on erikseen hyväksyttävä, ja se kannattaa tehdä, koska se säästää taloyhtiön toimistokuluja.

Huoneistotieto.fi on oman taloyhtiön tietopankki. Lue juttu palvelun sisällöstä ja Asunto Oy Kotipientareen hallituksen puheenjohtajan Jarmo Korhosen käyttäjäkokemuksista täältä. (Juttu julkaistu 10.6.2020)

Tutustu myös huoneistotieto.fi-palvelun käyttöehtoihin.

– Taloyhtiön aineistoja ei tarvitse enää tulostaa ja arkistoida mappeihin, eikä tositteita tarvitse noutaa isännöintitoimistosta, Jarmo Korhonen kiittelee huoneistotieto.fi-palvelua.