Hae meille töihin!

EDIT: Kiitos mielenkiinnostanne avoimia tehtäviämme kohtaan. Olemme jo löytäneet tiimiimme uuden kirjanpitäjän ja kiinteistösihteerin. Isännöitsijän tehtävästä kiinnostuneet voivat tutustua aiheeseen tarkemmin täältä.

Oletko sinä toimistomme uusi isännöitsijä, kirjanpitäjä tai kiinteistösihteeri? Meillä on avoinna kolme vakituista työpaikkaa mahtavan mukavissa tiimeissä.

Isännöitsijä kuuluu toimistomme isännöintiyksikköön, joka tekee tiivistä yhteistyötä toimiston muiden asiantuntijoiden kanssa. Tiimityön vastapainoksi vastaat itsenäisesti omien, nimettyjen asiakkaittesi laadukkaasta palvelusta. Asiakkaasi ovat pääasiassa kerros- ja rivitaloyhtiöitä. Tutustu tehtävän sisältöihin, työsuhteen etuihin ja hakuohjeisiin täältä.

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden monipuoliset kirjapidon tehtävät, lisäksi muun muassa tilinpäätösten laatiminen, veroilmoitukset, reskontran hoito sekä kokouspalkkioiden laskenta ja maksaminen. Tiimiisi kuuluu kuusi osaavaa kollegaa. Tutustu tehtävän sisältöihin, työsuhteen etuihin ja hakuohjeisiin täältä.

Kiinteistösihteeri on asiakaspalvelun moniosaaja, jolta odotamme ripeää työotetta. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja innokkuutta itsensä kehittämiseen. Toivomme kykyä työskennellä myös englannin kielellä. Tutustu tehtävän sisältöihin, työsuhteen etuihin ja hakuohjeisiin täältä.

Viihtyisä ja nykyaikainen toimistomme sijaitsee Hervannan keskustassa sujuvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä on hyvä henki, tekemisen meininkiä ja ammatillista innostusta. Toimintakulttuurimme tärkeitä arvoja ovat toistemme kuunteleminen, tasa-arvo ja halu oppia uutta. Liity joukkoomme!