Avainhallinnasta vastaa uusi kumppani

Iisoyn avainhallinnan uusi yhteistyökumppani on Ajan Lukko Oy. Maaliskuun 28. päivänä alkavaa yhteistyötä on valmisteltu koko alkuvuosi.

– Kaikki asiakaskohteidemme lukituksiin liittyvä materiaali eli avaimet sekä sähköiset ja paperiset dokumentit siirretään Ajan Lukolle, jossa niitä säilytetään turvallisuusnäkökulmat tarkasti huomioiden, varatoimitusjohtaja Petri Setälä kertoo.

Osakkaat tekevät lisäavaintilaukset edelleen Iisoyn kautta.

– Osakas ottaa ensin meihin yhteyttä ja me tilaamme avaimet, jonka jälkeen osakas tai hänen valtuuttamansa henkilö voi hakea ne Ajan Lukon asiakaspalvelusta. Henkilöllisyys varmistetaan aina avaimia noudettaessa.

Laina-avaimet tarkassa seurannassa

Iisoyn asiakaskiinteistöjen avaimia voidaan lainata urakoitsijoille esimerkiksi taloteknisten perusparannusten ja yksittäisten korjaustöiden ajaksi. Lukkoliike huolehtii kaikista laina-avainten noudoista ja palautuksista.

– Me ilmoitamme heille kenellä on oikeus lainata yleis- tai huoltoavain ja määrittelemme samalla laina-ajan, Petri Setälä sanoo.

– Urakoitsija hakee avaimen Ajan Lukosta, jossa laina kirjataan sähköiseen järjestelmään ja huolehditaan, että avain palautuu ajoissa. Mekin voimme seurata avainhallintaohjelmistosta missä kohteidemme avaimia on lainassa ja reagoida tarvittaessa.

Entä jos lukko menee epäkuntoon?

Ajan Lukon vastuulle kuuluvat myös vikaantuneiden lukostojen korjaukset, mutta lukitusjärjestelmien uusimiset totta kai aina kilpailutetaan.

Alkavasta kumppanuudesta on monenlaista hyötyä. Esimerkiksi Iisoyn uusien asiakaskohteiden avainhallinta- ja lukitusturvallisuusasiat voidaan varmistaa heti asiakassuhteen alkaessa.

– Toimitamme kohteen kaiken lukostoihin liittyvän materiaalin Ajan Lukkoon, jossa avaimet ja avainhallintadokumentit inventoidaan tarkasti, Setälä kertoo.

 

Ajan Lukko Oy
Tammelan Puistokatu 29
Avoinna 8.00–17.00
03 2541 600